Bedankt dat je samen met ons wilt investeren in de levens van tieners. Deze jeugd heeft tijdens de sportkampen een geweldige tijd, waarin ze veel leren over zichzelf en hun persoonlijk geloof. Na de kampen vinden tieners het lastig om dat wat ze leerden vast te houden, daarom willen we hen op weg helpen:

  1. We organiseren meerdere evenementen waar tieners elkaar kunnen ontmoeten, samen sporten en over Jezus leren
  2. We investeren in 100 leiders zodat zij de tieners goed kunnen begeleiden

Doe mee en investeer in deze tieners!

  • Met uw bijdrage van 100 euro per maand organiseren wij jaarlijks voor 10 tieners inspirerende momenten waarop tieners en leiders elkaar ontmoeten. We investeren in hun persoonlijke en geestelijke ontwikkeling. De activiteiten zijn evenementen, sporttoernooien en een familiedag.
  • Met uw bijdrage van 50 euro per maand leiden wij één sportkampleider op voor een kamp en activiteiten door het jaar heen. De volledige toerusting voor een leider houdt in: ontwikkelingskosten materialen, trainingsdagen op locatie, coaching, werkboek en een leidersevent.
  • Met uw bijdrage van 25 euro per maand investeren we maandelijks in de geestelijke en persoonlijke groeien van 10 tieners door het starten van follow-up groepen (zogenaamde huddles) waar in zij samen de Bijbel bestuderen en leren toepassen in hun persoonlijke leven en sport.

Bedankt voor je bijdrage. Samen maken we impact!

Mocht er voldoende geld zijn ingezameld voor dit project, dan zal uw gift worden besteed aan soortgelijke Athletes in Action projecten.