Terug naar geven

Informatie over geven aan Agapè

Jouw gift draagt bij aan de beweging van christenen die Jezus zichtbaar maken in onze samenleving. We besteden daarom graag veel zorg aan onze financiën. We hopen dat de onderstaande informatie je de mogelijkheid geeft om een weloverwogen keuze te maken.

Ons rekeningnummer

Wil je graag zelf je gift overmaken? Dat kan op rekeningnummer NL73 INGB 000 1021 474 ten name van Stichting Agapè. Vergeet niet de bestemming van je gift aan te geven.

Onze financiën worden gecontroleerd

Agapé is door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) gekwalificeerd als een Erkend Goed Doel. Daarnaast leggen we jaarlijks verantwoording af via het formele jaarverslag dat is goedgekeurd door een externe accountant en een publieksjaarverslag. Het jaarverslag kun je vinden op ‘Onze Organisatie.’

Giften zijn aftrekbaar bij de belastingaangifte

Agapè is door de Belastingdienst gekenmerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Daardoor zijn giften aan Agapè aftrekbaar wanneer je belastingaangifte doet. Dit betekent dat je geen inkomstenbelasting hoeft te betalen over het bedrag dat je hebt weggegeven. Op deze pagina vind je meer informatie.

Kamer van Koophandel

Agapè is een stichting en is aangesloten bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41177239.

Veilig geven

Onze website maakt gebruik van een beveiligde verbinding. Hierdoor is het mogelijk om veilig te geven. Controleer wel altijd even in de adresbalk of je écht op www.agape.nl bent. Mocht je liever toch je gift zelf overmaken, dan kan dat naar NL73 INGB 000 1021 474 ten name van Stichting Agapè. Vergeet niet de bestemming van je gift aan te geven.

Buitenlandse giften

Geven vanuit het buitenland is ook mogelijk. Hiervoor kunt u de volgende gegevens gebruiken. Als ontvangende partij kunt u Stichting Agapè invullen.
Donation Account number: BIC: INGBNL2A

Gift wijzigen of stopzetten

Wil je je gift wijzigen of stopzetten? Geef je wijziging dan door via ons contactformulier.

Anoniem geven

Wil je graag geven aan één van onze medewerkers, maar wil je niet dat hij of zij ziet dat deze gift van jou komt? Vermeld bij het invulveld ‘opmerkingen’ bij ons geefformulier dat je anoniem wenst te geven.

Meer vragen? We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

Geef direct