Agapè-onderdeel Athletes in Action organiseert op vrijdagavond 15 juni 2018 in vier steden in Nederland de Streetrun. De Streetrun is een sponsorloop waarbij lopers kilometers kunnen maken om geld bij elkaar te halen voor de jongeren in Nederland. Deelnemers rennen tussen de 3 en 21 kilometer, zodat de jongeren terecht kunnen in een community en niet meer weg hoeven te rennen voor de moeilijke omstandigheden waar zij in verkeren. Loop mee of sponsor een renner!

Investeer in de jeugd

Eén op de negen jongeren in Nederland groeit op in armoede, en een groter aantal groeit op in moeilijke omstandigheden. Al 20 jaar investeert Athletes in Action in deze jongeren. In communities activeren we hen door hen over Jezus te vertellen en te investeren in hun persoonlijke groei. Dit heeft impact én maakt verschil in de levens van de jeugd. Athletes in Action organiseert de Streetrun, zodat de beweging in 2020 impact kan hebben op 2000 jongeren in 20 communities.

Wat is een community

Een community is een groep jonge mensen uit lokale kerken die wekelijks investeert in jongeren uit de wijk door een laagdrempelige activiteit. Sport, muziek en een goed gesprek zijn favoriet bij de jongeren. Elke beweging van Agapè werkt doelgroepgericht. Dat betekent dat we mensen in hun eigen taal benaderen, zodat mensen op verschillende manieren en plaatsen in aanraking kunnen komen met het evangelie. Athletes in Action zet sport in om Jezus liefde te verspreiden in Nederland.

Meer informatie over de streetrun vind je op www.streetrun.nl Wil je meer weten over Athletes in Action? Kijk dan op www.athletesinaction.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie